Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
1 כפית מלח
200 גרם חמאה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים
3 ביצים
בכוס חד פעמי שתיה חמה

מילוי
1 כוס קקאו
1/2 כוס סוכר
1כף אבקת נס
1/4 כוס שמן להוסיף בהדרגה לקבלת קרם שלא יהיה דליל
1 כף ממרח נוטלה
1 כפית קינמון
1 כף אבקת נס

לקוראסון
אפשר מילוי נוטלה או אצבעות שוקולד

להברשה
ביצה עם מעט מים ומעט סוכר

לזיגוג אחרי האפיה לבשל על הגז ולקרר
1 וחצי כוסות מים
1 וניל
1 כוס סוכר

הכנה
לשים בקערת המיקסר כוס מים , שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה .
להטביף את שאר המצרכים וללוש בערך 7 דקות לקבלת בצק רך ונעים .
לכסות ולהעביר למקרר לשעה בערך, להוציא ללוש ולהחזיר למקרר עד הבוקר .
בבוקר להוציא לחלק ל8 כדורים .
לרדד דק למרוח מלית ולרדד עוד כדור ולהניח מעל .
לחתוך למשולשים ולגלגל לרוגלך.
לתת התפחה של שעה בערך .
למרוח ביצה אפשר לפזר מעל שוקולד .
לחמם תנור 180 מעלות .
ולאפות בערך חצי שעה עד לקבלת צבע חום יפה .
כשמוכן למרוח את הסירופ בנדיבות .
אם רוצים רולדה לרדד כדור אחד דק למרוח את המלית לגלגל לרולדה אפשר לחצות ל3 ולעשות צמה או לעשות רולדה עם מילוי ואחת אפשר למרוח רק נוטלה ולעשות בורג

רוגלך / רולדה / קוראסון_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים