קרם מלבי
מרכיבים
פחית קרם קוקוס
פחית שמנת צמחית
2 כפות סוכר
2 טיפות מי וורדים
4-5 כפות קורנפלור גדושות
הפחית של קרם הקוקוס תשמש
למידה לשמנת המתוקה/ הצמחית
מתחילים
בקערית מערבבים היטב קורנפלור עם 1/2 כוס מים ויוצקים לסיר שבפנוכו יש את הקרם הקוקוס הסוכר והשמנת הצמחית מבשלים
מערבבים ומורדים מהגז.
מחלקים לגביעי מלבי ומקשטים בסירופ. אגוזים ופיסטוקים קלויים
לסירופ
3 כוסות סוכר
3 כוסות מים
מי וורדים
1/2 לימון
וצבע מאכל איכותי אמיתי אדום
לסירופ
מעבירים את המרכבים לסיר ומבשלים מספר דקות.
מוסיפים צבע מאכל ומורידים מהגז
הערה
הכמות שנשארת מהסירופ למקרר לפעמים הבאות ואם בכלל ישאר