Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות..
חצי קילו בשר טחון.
בצל מגורד.
תפוח אדמה מגורד.
עלי כוסברה או פטרוזיליה קצוצים.
חצי כוס פירורי לחם.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
בהרט.
2 כפות מים
ביצה..
לערבב הכל ביחד..

לרוטב.
בצל קצוץ.
3 שיני שום קצוצים.
כרובית מםורקת לפרחים להשרות במים ומלח ומעט חומץ.
תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
גרגירי חומוס סנפרוסט או קופסת שימורים.
פפריקה מתוקה.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
4 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות קטן..

ההכנה
לטגן את הקציצות להנית בצד..
בסיר רחב להזהיב את הבצל..

להוסיף את שיני השום וכף פפריקה לערבב טוב…
להוסיף עגבניות ורסק לכסות במים לבשל רבע שעה…
להוסיף את הכרוביתאחרי שסיננו ושטפנותפוחי האדמה גרגרי חומוס ותבלנים….
את הקציצות להניח מעל…
לתת רתיחה לבשל 40 דקות עד לריכוך.

קציצות בשר עם כרובית תפוחי אדמה וגרגירי חומוס
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים