Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים למילוי:
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
פרפר חזה עוף חתוך לקוביות
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1/2כפית מלח
1 כפית בהרט
4 כפות שמן

לבצק:
2 כוסות קמח מצה
2 כוסות מים חמים
2 ביצים טרופות
2 כפות שמן
1/2כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

למרק :
2 גבעולי סלרי עים העלים חתוך גס
4 גזרים בינוניים חתוך גם
3 תפו"א בינוניים חתוך לקוביות
חצי כף אבקת מרק כוף
כפית גדושה חווייג'למרק
1/2כפית פלפל שחור
וקורט מלח
4 כפות שמן

אופן ההכנה:
מחממים במחבת שמן ומטגנים את הבצל לזהוב,מוסיפים את החזה עוף עד שמחליף את צבעו,מוסיפים תבלינים למעט הבהרט וכשמכבים את הגז מוסיפים בהרט
בנתיים מכינים בצק
מערבבים הכל פרט לביצים,
אחרי שעירבבנו את הכל מוסיפים את הביצים לערבב הייטב ולהמתין כ-20 דקות

למרק:
ניקח סיר גדול ועמוק נחמם מעט את השמן נוסיף כ-3 כוסות מים ונרטיח,
כשהמים רטחו נוסיף תבלינים ולאחר מכן ירקות ונתחיל במילוי קניידלך?
לשים בצלוחית שמן לשמן מעט את הידיים ולהתחיל למלות את הבצק ולגלגל כמו קובות ולמרק

קניידלך ממולא חזה עוף
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים