Share with:


בשרי

אופן הכנה

ראשית ניתן לגוון עם כל ירק שאוהבים ולשלב יחד …ולהכין כמות לפי הצורך…..

מתכון:
6 קישואים..
חצי כוס אורז לאחר השרייה של חצי שעה במי ברז..
בשר טחון גס כ-200 גר..
1 כף רסק עגבניות.
3 כפות שמן.
2 שיני שום כתושים.
1 בצל קטן קצוץ.
1 סלק אדום קטן קצוץ דק..
.1 כף מיץ לימון ..
קורט נענע יבשה (חשוב )…
מרק עוף מיץ לימון מלח ופלפל שחור לפי הטעם …
מים לפי הצורך….עד כיסוי כל הירקות פלוס סמ מעל

אופן ההכנה
לגרד את הקליפה עם סכין משוננת.. לרוקך את הקישואים מהתוכן. …(לא לזרוק) ….לערבב את כל החומרים…למלא את הירקות (לא לדחוס) לסדר בסיר שטוח…..

הכנת הרוטב: לתוך קערה 2 כפות שמן
..1 כף רסק עגבניות…
1 סלק סגול קטן מגורד…
קורט נענע יבשה…
1 כף מיץ לימון.
מרק עוף מלח..
.כוס מים….לערבב הכל ולצקת על הירקות … (כולל תוכן הקישואים למי שמעוניין)
….לבשל כשעה על אש בינונית…

***** מאחר והכמויות משתנות אז….יש לצקת מים עד לכיסוי הירקות….תבלינים לפי הטעם.

קישואים במילוי בשר אורז ועוד
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים