Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבצק :
1 ק"ג סולת
כפית וחצי מלח
3 כפות שמן
3 כוסות מים ( 600 מייל מים )

למלית בשר :
חצי קילו בשר
1 בצל גדול
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית בהרת
כפית מרק עוף
כפית כמון
2 כפיות קמח רבע כוס מים

למרק :
3 סלקים חתוכים פרוסות או קוביות
1 בצל
סלרי עלים
1 לימון
4 כפות סוכר
כף אבקת מרק קנור ללא מונוסודיום
רבע כוס שמן

אופן הכנה :
חותכים בצל קוביות מטגנים קלות מוסיפים את הסלרי חתוך גס
מוסיפים מים ואת הדלק מבשלים חצי שעה מוסיפים סוכר לימון אבקת מרק .
מבשלים עוד רבע שעה .
מוסיפים את הקובות מבשלים חצי שעה .מנמיכים את האש לעוד חצי שעה .
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

קובה למרק 👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים