Share with:


בשרי

אופן הכנה

קובה ‏בורגול מטוגן ‏אין דברים כאלה כמה שזה טעים …לטבעונים‏שביניכם אפשרות של
בצל ‏מטוגן ‏עם פטריות ‏במקום בשר

שנה טובה🍯

‏כוס מידידה אוניברסלית

‏מצרכים לבצק
חצי קילו ‏בורגול דק(גריש
2 כוסות קמח ‏מנופה
שני כפות שמן
‏ ‏כפית מלח
‏כפית פלפל שחור

למלית
1/2 קילו בשר
1/2 ‏צרור פטרוזיליה ,
ארבע חמש בצלים קצוץ ,דק כוס צנוברים ,קלוי
כפית פלפל שחור
כפית בהארט
כפית כמון
כפית פפריקה אדומה
כפית מלח
2 שיני שום,

‏הכנת הבצק ‏לקובה
‏להשרות ‏את הבורגול ‏במים עד
כיסוי מלא
‏שעה וחצי
כעבור שעה וחצי לשחות את המים המיותרים לשפוך את הבורגול ‏למסננת דקה ‏שכל הנוזלים יצאו להעביר לקערה גדולה להוסיף קמח תבלינים שמן ללוש עד שנוצר בצק רך ונעים להכין עיגולים קטנים לפתוח כל עיגול עם הבוהן ‏ ‏לשים כפית מהמלית ‏לסגור לצורת ‏אתרוג ‏ לטגן בשמן עמוק

‏הכנת המילית
1/2 ‏קילו בשר ארבע חמש בצל קצוץ ‏לטגן את הבצל עד
אזהבה ‏להוסיף את הבשר להמשיך לטגן‏ להוסיף את התבלינים ‏לבשל על אש נמוכה עד שהמים מצטמצמים נגמרים ‏להוסיף את הצנובר ‏ואת הפטרוזיליה ‏לערבב ‏לשים בצד להתקרר
בתאבון,

מתכוןמתכון

קובה בורגול ‏מטוגן ‏_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים