Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 ביצים
1/2 כוס ממרח שוקולד נוטלה
1/2 כוס קמח תופח אם אין אז קמח רגיל עם
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס חלבי

מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
לחמם את הנוטלה במיקרוגל לכמה שניות, לחמם מעט לא לבשל.
בקערה בינונית טורפים את הביצים והנוטלה בעזרת מטרפה ידנית, עד לקבלת מרקם אחיד מוסיפים את הקמח והשוקולד ציפס מערבבים
ויוצקים לתבנית שקדים עם עטרות
אפשר להוסיף שבבי שוקולד, קראצים פיצוחים מה שבא לכן
אופים 12 דקות.
ממתינים עד שיתקררו
ומגישים אפשר עם גנאש מוקצף, קרם שמנת.
כיד הדימיון