Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1 וחצי כוסות סוכר
1 כוס שמן ,4 ביצים
קליפה מגוררת מתפוז1
1 כוס מיץ תפוזים טרי אני סחטתי.
2 ורבע כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
שוקולד ציפס,

סוכר ,שמן המיץ והביצים לערבל. להוסיף את הקליפת תפוז , הקמח ואבקת האפיה בהדרגה , ולבסוף את השוקולד צ'יפס שימו את הכמות לפי רצונכן, השאירו מעט לשים על הבלילה בתבנית השקעים.אחריי שמזגתן לתבנית שימו למעלה קצת משוקולד צ'יפס אל תערבבו שימו רק למעלה שלא ישקע לתנור אצלי 180 מעלות .עד שקייסם יוצא יבש.מי שרוצה יכולה גם לאפות כעוגה ולפזר אבקת סוכר מעל😋🌹