Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

המון שוקולד מלא שוקולד

3 ביצים לארג'
כוס סוכר
3/4 כוס שמנת מתוקה
4 כפות קקאו איכותי
קורט מלח
2 כוסות קמח
כוס חלב
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
כוס וחצי שוקולד צ׳יפס חלב 😁😁😁
מחממים תנור 180 מעלות #טורבו
מחממים שמנת מתוקה וחלב, לא להרתיח
מוסיפים קקאו ומחצית מכמות השוקולד צ'יפס מערבבים
מקציפים את הביצים בשלמותם מוסיפים סוכר,
מוסיפים את השמנת עם החלב והשוקולד שחיממנו.
מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, סודה לשתיה ויתרת השוקולד צ'יפס.
מעבירים את היבשים אל הבלילה, פעמיים שלוש, לא בבת אחת מערבלים באיטיות עד שהכל ניטמע.
יוצקים 2/3 לעטרות קאפס
ואופים למשך 15-20 דקות לא יותר.
אחרת הן ויתייבשו.
אפשר לעשות פרווה ולהשתמש בחלב קוקוס או מיץ תפוזים לא אותו הטעם 🥴🥴🥴