Share with:


חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מתכון בסיסי וניתן לשידרוג עם המון תוספות :
בכל קאפ נכניס תוספת מעניינת, מעט חמוציות או פרוסות בננות או קוביות שוקולד, ברס, פיצוחים, או פירות יבשים או סוכריות טופי קרמל…
השמיים הם הגבול.

15 יחידות מאפינס.

1.5 כוסות קמח
1.5 כפיות סודה לשתיה
מעט מלח
120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים גדולות
1 כפית תצית ווניל
2 גביעים של יוגורט או אשל
300 מ"ל
להכנה –
מחממים תנור ל – 180 מעלות.

מקציפים ביצים, ומוסיפים סוכר חמאה ווניל מלח ויוגורט
כשכל התערובת מוכנה מוסיפים את הקמח והסודה לשתיה
מערבבים הכל ביחד
ומוזגים לכוסות
אופים כ-20 דק