Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

כוס וחצי סולת
חצי כוס קמח
2 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
כפית שמרים
כוס מים חמימים
מיץ מחצי תפוז
קורט מלח
קורט סודה לשתיה

אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המצרכים ומכסים.
נותנים לבלילה מנוחה של שעתיים שלוש ואפילו למחרת עוד יותר טוב.
מעבירים את הבלילה לשקית זילוף
ומזלפים מעל השמן החם,
מיד מהשמן טובלים בסירופ:

לסירופ:
2 כוסות מים
3 כוסות סוכר
1/2 כוס דבש
מיץ מלימון אחד
הכנת הסירופ:
מכניסים לסיר מים וסוכר ומבשלים על אש קטנה, הסוכר נמס והתערובת שקופה, ממשכים לבשל עד שהסירופ מסמיך,
מסירים מהאש ומוסיפים את הדבש והלימון.