Share with:


חלבי

אופן הכנה

1/2 קופסאה גבינה בולגרית
1 גביע קוטג
1 גביע שמנת
2 ביצים
1 פיטריות
1-2 שום כתוש
3 כפות גדושות קמח תופח
3 בצלים פרוסים לרצועות
3כפות שמן
1 כף בזילקום קצוץ
מלח לפי הטעם
מעט אגוז מוסקט
150 ג"ר גבינה צהובה
עמק/קצקבל אפשר יחד
כמה טעמים או מה שיש בבית
בקערה מערבבים יחד קוטג
גבינה בולגרית – שמנת- ביצים -בזילקום-קמח לאחידות
במחבת לטגן את בצל לשקיפות להוסיף שום
ופטריות מוסיפים לתערובת
מעבירים לתבנית משומנת
משטחים ומפזרים את הגבינה הגבינות ולתנור
בחום 180 מעלות
30 -35 דקות מכבים את התנור ומשאירים עוד 10
דקות

פשטידת גבינות פטריות ובצל_עליזה ששון
עליזה ששוןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה ששון

19 מתכונים