Share with:


חלבי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

הבצק :

250 גרם קמח
100 גרם חמאה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה
1 ביצה
1/4 כוס סודה
ללוש את כל המצרכים לבצק אחיד
ולשטח על תבנית של פאי בגודל 28 ".
מילוי :
או 1 שקית ברוקולי סנפרוסט (או טרי)
להעביר רתיחה אחת לסנן וליבש.
בלילה :
3 ביצים
1 גביע יוגורט
1 שמנת מתוקה לבישול
3 כפות שמן
4 כפות קמח
50 גרם גבינה בולגרית מגורדת
50 גרם צהובה מגורדת
מלח לפי הטעם
4\1 כפית פלפל לבן
4\1 כפית אגוז מוסקט
לערבב הכל לעיסה חלקה
לסדר את הברוקולי בתבנית מרפדת בבצק
ולשפוך מעל את הבלילה .
להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס
לאפות כ-30 עד 40 דקות .