Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

2 כוסות אגוזים תחון כוס חד פעמי
2 כוסות בצל קצוץ/2 בצלים
1 כוס סלרי קצוץ דק
1 כוס כוסברה קצוצה דק
חצי כוס שמיר קצוץ דק
חצי כוס פטרוזליה קצוצה דק
חצי כפית מלח לפי הטעם
חצי כפית פלפל שחור לפי הטעם
פלפל ירוק חריף חתוך לפי הטעם
כפית כוסברה יבשה
4 שיני שום כטוש
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
6 בצים
חצי שקית אבקת אפיה וכפית קמח מעורבב ביחד

אופן ההכנה
בקערה1, לערבב מים ואגוזים
בקערה2, לטרוף את הבצים, ולהוסיף את כל החומרים
בצל, ירק, תבלינים, שמן, שום
לערבב קערה עם האגוזים יחד עם הקערה 2
לרפד תבנית פאירקס עם נייר אפיה
לאפות 40/30 דקות, לבדוק עם קיסם שיוצא נקי זה מוכן.

פשטידת אגוזים גאורגי
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים