Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המצרכים:

1 ק"ג קמח
1 כפית סוכר
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות שמן
1 כפית מלח
1 כפית קוניאק (שהבצק לא יספוג שמן)
כ- 3 כוסות מים
שמן עמוק לטיגון

למילוי הלחמניות:

פלפל אוצ'ומה
ביצים קשות חתוכות לרבעים
פרוסות תפו"א מבושלים
טונה
זיתים שחורים\ירוקים
פרוסות עגבניה
לים באלדי – לימון כבוש
אופן ההכנה:

שמים בקערה את המצרכים לבצק,,מוסיפים מים בהדרגה וללוש עד שמתקבל בצק רך , לא דביק .
מכסים את הבצק ומתפיחים עד הכפלתו .
לאחר שהבצק תפח ללוש שוב ולהוצאת בועות האוויר.
לחלק את הבצק ל – 15-20 כדורים וליצור לחמניות מאורכות ולהניח על משטח מקומח ולהתפיח עןד 30 דקות.

מחממים בסיר שמן עמוק (על להבה בינונית) ומטגנים את הלחמניות עד הזהבה מכל צד.
להוציא ולהניח על נייר סופג.

למילוי:

חוצים את הלחמניה לאורכה מורחים פלפל אוצ'ומה , טונה, ביצים, תפו"א, זיתים , גבניה, לימון כבוש.
אם בא לך עוד מוסיפים סלט ירקות .

כל הזכויות שמורות C