Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
2כפות שמרים
2כפות סוכר
לשפוך על זה כוס מים פושרים ולהמתין כשתי דקות
להוסיף:
כף ערק
רבע כוס שמן
ביצה אחת
כף מלח
מים פושרים נוספים לפי הצורך ככוס וחצי נוספים

לכסות כשעה
לאחר שעה לחלק לכדורים ליצור לחמניות
להניח כל לחמניה על רצועת נייר אפיה לחרוץ פס בלחמניה באלכסון
לכסות כחצי שעה נוספת
לטגן בשמן לא רותח על אש בינונית


בהצלחה 💜לאה💜

פריקסה_מתכון של לאה בוארון – מרסטר מתכונים
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים