Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

מצרכים:

10 פלפלים מרוקנים מתוכן

למילוי:

300 גרם חזה עוף טחון
1/2 1 כוסות אורז
2 גזר מגורר על פומפייה גסה
1 בצל גגול קצוץ דק
4 עגבניות קלופות וקצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות שמן
1/2 כוס מים
מלח לפי הטעם

למצע בתחתית הסיר:

2-3 בצלים חצויים ופרוסים
3 גבעולי סלרי עם העלים

לרוטב:

להכין את הרוטב בקערה:

2 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס שמן
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 ליטר מים

ההכנה:

להכניס את כל המצרכים למילוי לקערה
להוסיף את התיבול שמן ומים ולתת לנוח כ- 10 דקות שהטעמים והנוזלים יספגו קצת באורז .
להכין סיר רחב ונמוך עם סלרי ורצועות בצל ..
למלא את הפלפלים במלים עם הנוזלים
ולסדר אותם בסיר אחד ליד השני.
לשפוך מעל את הרוטב ולהיח מעל להבה.. להביא לרתיחה ולהנמיך להבה
לבשל כשעה..
.
אם רוצים..
ניתן להעביר את הסיר (ללא מכסה) לתנור ולתת השחמה קלה של 15 דקות על 170 מעלות צלזיוס..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C