Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים 
1 בצל חתוך לפלחים
1 גמבה להצעות
1 סלסלת פטריות שמפיניון
חתוך לפרוסות
2 תפו"א חתוך לקוביות קטנות
1 כף דבש
1 וחצי כף אבקת פטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס

לפיזור :פטרוזיליה יבשה

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה , לאחר מכן מכניסים את פטריות שמפיניון ואת האבקת פטריות יחד עם הדבש ופלפל וממשיכים לטגן לעוד 5 דק

2) מטגנים את ה תפו"א כמו צ'יפס בשמן עמוק, שמים על נייר סופג , לאחר מכן נכנס למחבת ולעוד 2 עד 3 דק מפזרים פרוזיליה יבשה ומגישים.
אפשר להכין יום קודם ו לחמם על הפלטה או בתנור

פטריות, בצל, גמבה ותפו"א מוקפץ על מחבת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים