Share with:


בשרי

אופן הכנה

להרתיח 4 תפוחי אדמה ולרסק לפירה .
לטגן 1 בצל גדול לקוביות ועד להשחמה ולהוסיף
רבע קילו בשר טחון אדום (לא חובה )
12 פטריות טריות חתוכות
2 בצלים ירוקים
מלח
פלפל שחור
מעט בהרט

לערבב יחד עם התפוחי אדמה
בתוך מחבת לשים מעט שמן ולצפות בעלי בוריק
למלא במילוי ולסגור

לטגן כמספר דקות

להפוך על צלחת ולהחזיר למחבת

עלי בוריק במילוי בשר תפוחי אדמה ופטריות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים