Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקחת שני חבילות של עלי סלק לבן לחתוך לנקות מסיבים
להרתיח עם לימון רבע עשר דקות לסנן.

לקחת סיר רחב
להקפיץ
כמה שיני שום טוב
גמבה אדומה
אריסה
לימון כבוש
כמה עלי סלרי

להקפיץ טוב

לתבל
כרכום
פלפל
מרק פרווה או מלח
פפריקה מתוקה
פפריקה גרוסה חריפה

להוסיף אצ חלקי העוף להקפיץ טוב להוסיף מיים לפי הצורך ואת עלי מנגולד לטלטל את הסיר
לבשל על אש קטנה

עוף עם סלק לבן ועלי מנגולד
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים