Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2 ורבע כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט * כפית קליפת תפוז מגורדת
3 כפות אבקת אינסטנט וניל
1 שוקולד מריר מומס
5 כפות קצפת צימחית או שמנת מתוקה..

לגנז'
את יתרת הקצפת להמיס עם 100 גרם שוקולד מריר…

הכנה
להקציף בצים שלמות עם הסוכר לקצף תפוח כ5 דקות לזלף את השמן לסירוגין להוסיף את הקמח המנופה והאפיה והאינסטנט לסרוגין עם מיץ התפוזים והקליפה לערבב הייטב….
לחלק את הבלילה ל2 אחת לבנה ואחת מעורבבת עם השוקולד והשמנת שהימסנו..
לשמן תבנית לישפוך פעם בלילה חומה ופעם בלילה לבנה וכן הלאה להכניס לתנור מחומם ל50 דקות בערך ב160 מעלות …
לצנן ולהכין גנז' שוקולד מיתרת הקצפת שנישארה לשפוך על העוגה ולפזר קוקוס קלוי

בהצלחה אורה

עוגת תפוזים שוקולדית_מתכון של אורה ארגוב – מאסטר מתכונים
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים