Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת שכבות נס קפה (את המתכון נתנה לי חברתי נאווה עובדיה)
עוגה הכי טעימה שיש נימוחה ונמסה בפה.
6 כוסות קמח לבן.
כף שמרים
חצי כוס מים
200 גרם חמאה מומסת
5 חלמונים
לקצף
5 חלבונים
כוס וחצי סוכר
2 כפות נס קפה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל.
לשים את כל חומרי הבצק לבצק רך וחלק
קורצים 5 עיגולים שווים ומניחים בצד.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר והנס קפה והאינסטנט בהדרגה לקצף אחיד ויציב.
מקמחים משטח רידוד
מרדדים כל עיגול בצק לעיגול בקוטר התבנית מורחים משכבת הקצף ומניחים עוד עלה בצק ושוב מורחים קצף כך עד 5 שכבות
לי נותר קצף אז מרחתי גם בשכבה העליונה(לא חייב).
אופים בחום 180
40 דקות עד שמשחימה.

מתכוןמתכון

עוגת שכבות נס קפה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים