Share with:


חלבי

אופן הכנה

העוגה חייבת להיות חלבית בגלל טעמה המיוחד
כדי להמיר לפרווה ניתן להשתמש רק בחלב סויה או שקדים
לא להמיר למיץ תפוזים … יש עוגה נוספת עם מיץ תפוזים

תבנית 26 גובה 6 או סיר פלא

מילוי קקאו:
2 וחצי כפות קקאו אכותי
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות סוכר
3 כפות שמן
1/3 כוס חלב

מילוי ווניל:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ לימון סחוט
חצי כוס חלב (לפרווה-חלב סויה לא מיץ תפוז)
1/2 1 כוסות קמח
שקית פודינג ווניל
שקית אבקת אפיה

ההכנה:
מילוי קקאו:
לערבב את הקקאו הסוכר והשמן
ולהוסיף כל פעם בהדרגה את החלב תוך כדי ערבוב תמידי
עד שמתקבלת משחה חלקה

מילוי ווניל:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה
להנמיך את מהירות המיקסר למינימום
להוסיף לפי סדר החומרים חלמונים,שמן,מיץ לימון,חלב
לסנן את כל היבשים ולהוסיף אותם בהדרגה לערבב עד שהם
נטמעים בתערובת -להזהר מערבוב יתר
לשפוך מעל מילוי הווניל את תערובת הקקאו
וביחד לשפוך את שניהם לתבנית האפיה
לערבב קלות עם קיסם ארוך או סכין
לאפות בחום 155 מעלות בטורבו 40 דקות לערך

עוגת שיש מדהימה_הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים