Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים L
כוס סוכר
כוס מיים
4 כפות מלאות אבקת שוקולית
2 כפות אבקת קקאו
1 וחצי כוסות קמח ועוד כף גדושה קמח
2 כפיותת אבקת אפיה
שתיי כפות אגוזים טחונים
שתיי כפות שמן

ציפוי
150 ג’ שוקולד מריר
150 מ”ל שמנת מתוקה קצת יותר מחצי מכוס

להמיס על הגז או מיקרוגל
לחמם תנור ל 175 מעלות.תבנית 24משומנת או 26 ואז העוגה תצא נמוכה קצת
לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף כמה שניות , להוסיף את השמן מים, קקאו שוקולית ובסוף להוסיף את הקמח והאגוזיםולערבב לבלילה אחידה, ללא גושים
להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ 45 דקות
לחורר את העוגה ולמרוח את הציפוי
להמיס שוקולד ושמנת במיקרו לערבב לקרם אחיד ולצפות את העוגה❤כוס חד פעמי לשתיה חמה