Share with:


חלבי

אופן הכנה

כשבא מתוק😋
מצרכים👇
5 ביצים ,בטמפרטורת החדר.מופרדות
כוס סוכר
2 כפות גדושות נוטלה,או ממרח השחר
250 מ"ל שמנת מתוקה
חציכוס שמן
חצי כוס שוקולית
1 וחצי כוס קמח מנופה ועוד 2 כפות גדושות
שקית א בקת אפיה
כפית תמצית וניל
חופן אגוזים כתושים גס.
ואז👇
בקערה.
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
בקערה שניה, את החלמונים לערבב עים השמן.
הנוטלה ,ותמצית הוניל, לערבב .
להוסיף
את ,הקמח, אבקת האפיה, והאגוזים,ו
לערבב בעדינות עד להטמעה.
את קצף החלבונים ,להוסיף בהדרגה ,
לקערת הקמח.
לקפל בעדינות עד להטמעת הקצף.

אפיה בחום 180 מעלות כ45 דקות.

ציפוי
125 גר שוקולד מריר
חצי מכל שמנת מתוקה 125 מ"ל
להמיס במיקרוגל, או בן מארי,עד למר קם חלק..
לצפות שהעוגה חמימה