Share with:


חלבי

אופן הכנה

טורט שוקולד מוכן לפי המרשם הזה:

בצק לטורט
-3 חלמונים
– 3 חלבונים
– 3-4 כפות מים חמים
– 150 גרם סוכר
– 150 גרם קמח
– כפית אבקת אפייה
– תבלינים לפי רצונך :
ליקר, אניס , וניל או לימון

חצי כוס קקאו .

לבחוש חלמונים ומים חמים לתערובת קצפית . להוסיף שני שליש מן הסוכר עד שהתערובת תהיה סמיכה .
להקציף את החלבונים לקצף קשה , להוסיף את שליש הסוכר שנותר את הקקאו. לנפות קמח ואבקת אפייה לערבב בזהירות עם החלבונים והחלמונים .
לצקת לתבנית מרופדת בנייר פרגמנט .
בצק זה יתאים לטורטייה עם קרם ורולדות.
לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות .
בצק זה טעים ביותר שהוא טרי ומתייבש במהירות .

2 כוסות חלב
1 חבילה אינסטנט
פודינג שוקולד
130 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
1 ביצה
מעט מים
2 כוסיות קוניאק או רום
50 גרם פתיתי שקדים .
בכל פרוסה כ-390 קלוריות .

להכין פודינג מן החלב ואבקת הפודינג .
לערבב עם חמאה , ביצה , מים וקוניאק . למלא את הטורט החתוך ברוחב .
למרוח על העוגה מלמעלה ולפזר את השקדים..

טורט רום ושוקולד
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים