Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון :
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1/2 כוס קמח מנופה
1/2 כפית אבקת אפייה
3 כפות שוקולית

לקרם :
2 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 חבילת פודינק וניל

אופן הכנה :
להקציף את הביצים עים המלח והסוכר בהדרגה לקצף יציב ובהיר .
להוסיף את הקמח השוקולית ואבקת אפייה בקיפולים לתוך הקצף עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים .
לשים בתבנית נייר אפייה ולשמן ולהשטיח בעדינות את הבלילה על הנייר אפייה
לחמם תנור תורבו ל 160 מעלות ל10 דקות
להוציא ולתת לו להתקרר .
בשלב הזה שופכים שני שמנת מתוקה והסוכר והפודיק לקרם יציב לאחר שמתקרר למרוח את הקרם על הרולדה ולגלגל בעדינות .
אפשר למרוח בצורה אחידה את הקרם ולפזר שוקולד תותים מה שאוהבים
בתאבון ….

עוגת רולדה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים