Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
15 -20 פתי בר שוקולד
10 -12 קרמבו מוקה

מרפדים תחתית תבנית קפיצית 26 בפתי בר , מעל מניחים את הקרמבו ,
מזלפים בין הקרמבו קרם שוקולד, מסדרים בין לבין הקרמבו פתי בר ,
מורחים את קרם הוניל באופן אחיד על כל העוגה, מכניסים למקפיא ל 15 דקות, מוציאים ומזגים מעל בנדיבות את גנאש השוקולד.

קרם שוקולד:
100 מייל שמנת + 100 גרם שוקולד מריר
מביאים את השמנת לסף רתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים לקרם חלק
400 מייל שמנת מתוקה
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג שוקולד
שמים במיקסר את השמנת ,הפודינג ותערובת השוקולד ומקציפים לקרם יציב ותפוח.

קרם וניל:
500 מייל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
.1 שקית אינסטנט פודינג וניל
שמים הכל יחד במיקסר מקציפים לקרם חלק תפוח ויציב .

גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
200 מייל שמנת מתוקה

מביאים את השמנת לסף רתיחה, מסירים מהאש, מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים לקרם חלק.

עוגת קרמבו
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים