Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
שש ביצים
שני כוסות קמח מנופה
כוס שמן
כוס סוכר
חצי כוס אבקת קקאו
כוס ושליש מים חמים
שתי סוכר וניל ‏
אחד אבקת אפיה

‏קרם:
250 גרם שמנת מתוקה‏
שלוש כפות סוכר ‏
חצי כוס חלב
‏חבילת אינסטנט פודינג שוקולד,

גאנש:
200 ‏גרם שוקולד ‏מריר,
כוס שמנת מתוקה ,

לקישוט,
‏שתי חבילות קיט קט ,חבילה של פררו רושה

‏אופן הכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר‏,
‏וסוכר וניל,
‏בקערה נפרדת להקציף חלמונים ידנית עם חצי כוס סוכר ,להוסיף שמן מים.קאקו קמח אבקת אפייה לערבב טוב ‏להוסיף שליש מקצפת ‏ ‏החלבונים ‏לערבב להוסיף את שאר החלבונים ‏ ‏להמשיך לערבב ‏לא לשבור את הקצף ‏לשמן תבנית מספר 26 לאפות את העוגה על חום 170 מעלות 60 -70 דקות ‏לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏כשהעוגה מוכנה ‏ ‏לצנן טוב לחצות את העוגה לשניים להכין קרם ‏לצפות את העוגה בקרם ‏להכין גנאש לחכות שהתקרר לצקת על העוגה ‏לקשת מסביב לעוגה עם קיט קט ‏מעל העוגה פררו רושה ‏לקשור איזה סרט יפה שאתם רוצים מסביב לעוגה בתיאבון סיגלית ימין

עוגת קיט קט מעדן
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים