Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

🍏🍊🍋🥥

חומרים: מדוד בכוסות מ. אוניברסליות
5 ביצים Xl
1 ורבע כוסות סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס רסק תפוחים (לרסק ללא הקליפה)
2 כפות מיץ לימון
1 וניל
1 כף רום
1 כוס פרג טחון
2 כוסות קמח תופח (או קמח רגיל +1 שקית א.אפיה)
(אפשר להוסיף 1/4 כוס קוקוס /אגאזים)

לציפוי העוגה :
100 שוקולד
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
להקציף את הביצים ללא הפרדה כ-5 דקות במהירות גבוהה…להוסיף את הסוכר והשמן בהדרגה….
להקציף כ-3 דקות….
בשלב הבא…להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר החומרים עד לקבלת בלילה חלקה…כדקה לא יותר!!!! להמשיך את הערבוב ידנית.
לשמן תבנית 26 לצקת את העיסה..לאפות החום 165 כ-45 דקות (אפייה רגילה לא טורבו)
לאחר צינון העוגה לצקת את השוקולד על העוגה.

הערות:
**** אפשר ללא השוקולד
**** אפשר לאפות בסיר פלא /2 תבניות אינגליש
****רצוי לרסק את התפוחים במוט בלנדר
**** אפשר להחליף את הרסק בכוס מיץ/שמנת

בהצלחה!!🌷🌷🌷🤣

מתכוןמתכון

עוגת פרג עם ציפוי שוקולד , נפלאה וללא הפרדת ביצים_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים