Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגת גבינה עם פודינג תותים שוקולד לבן ודובדבנים. מעל מחית תותים

750 גרם גבינה לבנה
250 גרם שמנת 30 אחוז
קצפת צמחית שף הלבן 500 גרם.
פודינג תותים
חבילת דובדבנים מסוכרים חתוכים לחצי
שוקולד לבן מומס
חבילת עוגיות אוראו לטחון גסלהוסיף מעט אגוזים קצוצים דק וחבילת חמאה מומסת. לערבב ולהדק את התחתית,
להקציף את הקצפת עם הםוגינג להוסיף גבינה להמשיך להקציף. יש אפשרות להוסיף שקית ג'לטין מומס ואז העוגה יציבה יותר. לא חייב. אני כן הוספתי ,להוסיף שוקולד לבן מומס ולערבב היטב. להניח שקף על תבנית משומנת להניח על תחתית העוגיות את התערובת ולמקפיא למספר שעות. להכין מחית תותים או לקנות להרתיח עם שמנת מתוקה וגלוקוזהלהוסיף יש וקולד לבן על התערובת החמה ולכסות את האש. לצנן מעט להוסיף ג'לטין מומס 10 גרם לצנן מעט ולשטח על העוגה. אני הוספתי כדורי שוקולד בטעם תותים

עוגת פודינג תותים ושוקולד לבן_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים