Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 ביצים
3 כוסות סולת
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
מעט גרידת לימון או תפוז
1/2 כוס קמח
1/2 כוס קמח שקדים
1/2 כוס מים רותחים
2 אבקת אפיה

לשים הכל בקערה ולערבב היטב את המים להוסיף בסוף לפזר שקדים שלמים
לשמן תבנית ולאפות 180 מעלות אירי 15 דקות לסמן חיתוך של
העוגה ו להמשיך לאפות לבדוק עם קיסם שזה יבש העוגה מוכנה

מכינים דבש
2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
1 סוכר וניל
מיץ מלימון
לבשל על הגז …

את הדבש צריך להכין ולקרר היטב כשהעוגה מוכנה לשפוך את הדבש

עוגת סולת_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים