להקציף במטרפה
3 ביצים עם חצי כוס סוכר
להוסיף 1 סוכר וניל,
להקציף עד שנוצר תערובת תפוחה ובהירה,
להוסיף חצי כוס שמן בהדרגה,
לאחר מכן להוסיף כוס מיץ תפוזים לערבב,
להוסיף 2 כוסות קמח תופח לערבב מעט
ולהוסיף חצי כוס טחינה גולמית מערבבים ממש מעט לאיחוד,
שופכים לשתי תבניות מאורכות קטנות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 עד שמזהיב
ובודקים עם מבחן הקיסם…
בהצלחה
את הפקאן מפזרים מעל לפני האפייה
וכשמוציאים מהתנור מזלפים סירופ מייפל וטחינה גולמית