Share with:


פרווה

אופן הכנה

שתי כוסות קוקוס
שתי כוסות סוכר
שתי כוסות שמן
שתי חבילות אבקת אפייה
חצי קילו סולת.
חמש ביצים שלמות
שתי כוסות מיץ תפוזים

להקציף את הביצים שלמות עם כל הסוכר כחמש דקות.
לאט להוסיף שמן ולהמשיך במיקסר
להוסיף לסירוגין את היבשים ומיץ התפוזים
עד שהכל מתאחד.

להניח נייר אפייה מרופד על תבנית חד פעמית ולתנור שחומם מראש אפייה בחום בינוני כשלושים וחמש דקות.

מתכוןמתכון

עוגת סולת קוקוס טעימה_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים