Share with:


פרווה

אופן הכנה

200 גרם קמח
200 גרם מרגרינה
80 גרם שקדים
100 גרם סוכר
2 חלבונים
קורט קנמון
קורט ציפורן

לציפוי :
50 גרם פירורי לחם
500 גרם דובדבנים חמוצים (או תות שדה )
כף קורנפלור
כוס מיץ דובדבנים (או מיץ תות שדה )
2 וחצי כפות סוכר
בכל פרוסה ב-330 קלוריות .

להכין בצק מקמח מנופה , מרגרינה מומסת , שקדים טחונים , סוכר , חלבון , קנמון וציפורן . להניח את הבצק בתבנית קפיצית ולהדק את השוליים . לדקור את הבצק במזלג כמה פעמים ולפזר פירורי לחם .
לאדות את הדובדבנים מספר דקות . לסנן מן המיץ ולהניח על הבצקק . להוסיף למיץ הרותח עם הסוכר את תערובת של קורנפלור במעט מיץ .
להסיר מן האש ולהניח בצד .
לאפות את העוגה בטמפרטורה של 180 מעלות כ-40 דקות . למרוח את העוגה ברוטב
לקרר ולפזר מעט סוכר בשוליים

עוגת דובדבנים ושקדים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים