Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתאימה לתבנית עגולה 20ס"מ קוטר,או 2 תבניות אינגליש קייק.
סוג התפוחים אינו עקרוני העוגה זאת.אם העוגה יפה בעיניכם,זה בגלל התבנית.
2 תפוחים קטנים לפרוס לחצי ואז לחתוך פרוסות דקות 2 מילימטר כמובן ללא הגרעינים..להניח בצלוחית לפזר כמה טיפות לימון.וכפית סוכר חום בהיר.
להכין כוס תה ממים רותחים 240מ"ל + 2שקיות תה.שיהיה גוון כהה.

מתכון
להניח בקערת המערבל
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס דבש
1 כפית שטוחה קינמון
קורט ציפורן
קורט הל(לא חייב מוסיף ארומה וטעם)
3 ביצים
2 וחצי כוסות קמח לבן רגיל
1 שקית אבקת אפיה(10 גרם)
לחמם התנור ל160 מעלות.

כל החומרים למעט כוס התה לערבל קלות.להוסיף אט אט כוס התה שתהיה חמימה לא רותחת תוך ערבול קצר,עד לתערובת אחידה.
לצקת לתבנית משומנת.בעזרת היד ללחוץ על התפוחים שחתכנו.פשוט להניח יד ולהפוך קערת התפוחים.
לפזר התפוחים בתבנית שווה פחות או יותר.אל תנסו לעצב הם בוחרים את מקומם.
לאפות בתבנית עגולה50-60 דקות.
באינגליש קייק 45-50 דקות.
המלצה חמה.יש לי תנור אפיה מצוין.אם זאת קראתי שמומלץ מודד חום לתנור.מסתבר שההמלצה חכמה.העלות הינה בסביבות 50-60 שקלים ולא תאמינו כמה התנורים מזייפים.
בהצלחה לכולם מקוה שתאהבו

שנה טובה ומבורכת לכולם.

עוגת דבש עם חתיכות תפוחים
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים