Share with:


חלבי

אופן הכנה

תבנית עגולה קוטר 24

מרכיבים לתחתית:
חבילה ורבע של עוגיות אוראו טחונים (20 יח')
50 גרם חמאה מומסת
לערבב יחד ולשטח בתחתית התבנית ולהכניס למקפיא.

בינתיים מכינים את הקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 יח' אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת נס קפה
1 כף אבקת סוכר
מקציפים לקרם יציב ומוסיפים בערבוב ידני:

חצי חבילה שוקולד חלב או לבן חתוך לחתיכות קטנות או מגורד בפומפייה.
חבילה של עוגיות אוראו שבורים לחתיכות קטנות ומערבבים הכל בעדינות ושופכים מעל התחתית הקפואה ולהחזיר שוב למקפיא.

ציפוי גנאש שוקולד:
חבילה וחצי שוקולד חלב או לבן
חצי מיכל שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל ולערבב היטב.
לשפוך מעל העוגה ולהחזיר למקפיא.

לתת לשוקלד להתייצב קצת ואז לקשט איך שאוהבים :אפשר לקשט בסוכריות שוקולד , שוקולד מגורד, עוגיות אוראו טחונים וכו'

לשמור בהקפאה ולהעביר למקרר להפשרה כשעה לפני ההגשה.
יותר נוח לחתוך את העוגה כשהיא חצי קפואה.
אני חותכת מראש את כל העוגה למשולשים כך כשרוצים לאכול פשוט בעזרת סכין עוברים בקלילות על הסימון של החיתוך ומוציאים חתיכה יפה לצלחת

עוגת גלידה אוראו מעלפת
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

92 מתכונים