Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
חצי כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה
1 גביע שמנת ( ראו תמונה מצורפת )
1 שמנת חמוצה
3 כפות פודינג
3 כפות קורנפלור

בקערה א'
מקציפים את החלבונים עם הסוכר +סוכר וניל
עד לקבלת קצף יציב ומבריק

בקערה ב'
להעביר את כל הגבינות .שמנת.קורנפלור.פודינג .וחלמונים
לערבב היטב שלא יהיו גושים
לקפל את קציפת הביצים לתערובת הגבינות בתנעות קיפול(לא להוריד אוויר ) בעדינות לקפל את כל התערובת עד לקבלת תערובת אחידה
לחמם תנור ל200°
ממלאים בתחתית התנור תבנית עם מיים חמים
לשמן את תבנית העוגה ולרפד בנייר אפיה .לשפוך את הבלילה פנימה .להכניס לתנור שחומם מראש תחילה ל200° מעלות לאחר כ10 דקות להנמיך את התנור ל160° להפות במשך שעה וחצי .אין לפתוח את התנור
לאחר שעה וחצי לכבות את התנור ולהניח לעוגה שעה בלי לפתוח את התנור

מתכוןמתכון

עוגת גבינה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים