Share with:


חלבי

אופן הכנה

7 ביצים בגודל L
750 גרם גבינה
1 גבינת שמנת נפוליאון
1 שמנת חמוצה
כוס סוכר
איסטנט וניל
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח תופח
50 גרם חמאה מומסת
חצי כוס חלב
גרידת לימון..
כפית תמצית וניל

להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה…
את החלמונים לטרוף בקערה גדולהעם חצי כוס הסוכר הנוספת.. להוסיף את הגבינות ויתר החומרים….
את החמאה להמיס במיקרוגל ולהוסיך לה את החלב.ולהוסיף לקערה…
לערבב טוב שלא יהיו גושים…אני בשלב הזה מעבירה ומקציפה קצת במיקסר…
להעביר חלק מהקצף לעיסה ולערבב…את יתר הקצף לקפל בעדינות…
לשים תבנית עם מים חמים…
אפיתי בסיר ג'חנון שעטפתי מבחוץ עם ניר כסף ובפנים ריפדתי עם ניר אפיה…
לשים את העיסה בסיר …
תנור שחומם מראש על 250 מעלות רבע שעה…
להנמיך תנור ל160 מעלות לעוד שעה…לכבות תנור ולהשאיר את העוגה לצינון מל
להוציא וכשהיא קרה לגמרי להניח במקרר מבלי להוציא את ניר האפיה…

למחרת להוציא ניר ולהפוך על צלחת

לקשט כיד הדימיון

עוגת גבינה קלאסית
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים