Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

רכיבים:
230 ג’ חמאה/מרגרינה
3/4 כוס סוכר
4 ביצים
280 ג’ שוקולד
1 כוס קמח תופח

הכנה:
ממיסים את השוקולד עם החמאה/מרגרינה, שמים בקערה 4 ביצים ואת הסוכר ומערבבים עם המטרפה ומוסיפים את השוקולד המומס.

ומערבבים את השוקולד והביצים ומוסיפים את הקמח בעדינות, ומערבבים הכל.

משמנים תבנית מס’ 26 (קפיצית או סיליקון), ומוזגים את התערובת לתבנית.

ומחממים את התנור ל-190 מעלות ואופים בין 30-25 דקות.

**הערה: בגלל שאין הרבה קמח בעוגה, אז העוגה שוקעת קצת באמצע…

עוגת בראוניז שוקולד
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים