Share with:


חלבי

אופן הכנה

למלית גבינה
1 + 2/3 כוסות שמנת מתוקב
1 + 1/4 כוסות חלב
1/2 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל

לשכבה הכהה
2 כפות שטוחות קקאו
לביסקוויטים
2.5 שרוולים של פתי-בר וניל
1/4 כוס מים רותחים
1/4 כוס חלב
1 כפית אבקת נס קפה

לשכבת גנאש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר איכותי
1/3 כוס שמנת מתוקה

הכנת המלית
נתחיל מהכנת מלית הגבינה ע"י הקצפה של שמנת, סוכר, פודינג וחלב לקצפת אוורירית.
נוסיף את הגבינה ונערבב בתנועות קיפול עדינות.
כעת נעביר 1/3 מכמות המלית לקערה נפרד ולה נוסיך את הקקאו, נערבב בתנועות קיפול על שהקצפת נצבעת חום.

שכבת הביסקוויטים
בקערית נערבב מים, חלב ואבקת נס קפה.
נטבול ממש לשנייה כל ביסקוויט בנס קפה ונסדר שכבה ראשונה של ביסקוויטים בתחתית התבנית.

הרכבת העוגה
מעל לשכבת הביסקוויטים הראשונה נמרח שכבה של קרם גבינה.
נסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים, מעליה שכבה של קרם קקאו, שוב ביסקוויטים ולסיום שכבת גבינה.

הכנת גנאש השוקולד
נמזוג את השמנת לקערית ונחמם במיקרוגל כדקה.
נוסיף לשמנת את השוקולד המריר, נניח לכ-10 שניות ולאחר מכן נערבב היטב עד לקבלת גנאש מבריק.

ניצוק את גנאש השוקולד מעל לעוגה ונעביר לצינון במקרר ללילה שלם

עוגת בסקויטים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים