Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
500 גרם ביסקוויטים פתי בר
2 שמנת מתוקה
1 גבינת מסקרפונה
300 גרם חלב מרוכז
300 גרם מנגו לקוביות קטנות

לציפוי
300 גרם מנגו
1/3 כוס מים
1/3 כוס סוכר
7 גרם ג'לטין
חצי שקית

לזילוף
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
100 גרם מנגו טחון למחית

אופן ההכנה
מניחים רינג מרובה בקוטר 24/24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף .
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב המרוכז וגבינת מסקרפונה עד לקבלת קצף יציב .
מתחילים לסדר את הביסקוויטים טבולים בחלב פושר ויוצקים תערובת ומעל מניחים קוביות מנגו ושוב תערובת ושוב מנגו ומסיימים עם קצפת ,מכניסים למקפיא לכמה שעות .

לציפוי:
שמים בכוס את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל 10 דקות .

שמים על הגז את מנגו והסוכר עד לרתיחה מוסיפים את ג'לטין המומסת 10 שניות ומערבבים עם בלנדר מוט ושופכים על העוגה הקפוא .
להקציף את השמנת המתוקה עם פודינג וניל ומחית מנגו עד ליציבות מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .

עוגת ביסקוויטים במילוי גבינת מסקרפונה קצפת חלב מרוכז עם מנגו וציפוי מנגו
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים