Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים ואופן הכנה:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
להקציף יחד חמש דקות.
300 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
להמיס יחדיו.

להנמיך מיקסר להוסיף את השוקולד.
2 כפות קמח תופח
להוסיף לעיסה.
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד חלב
להוסיף לעיסה.

לרפד תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה למלא כף מהעיסה ולהוריד עם כף נוספת. לאפות 10 דקות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
להוציא לצנן ולהעביר לקופסא.

עוגיות שוקולד פאדג׳ רכות ונמסות בפה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים