Share with:


חלבי

אופן הכנה

/רחל עינב

5 כוסות קמח
230 חמאה רכה
כף וחצי שמרים יבשים
3 חלמונים
קליפת לימון
שמנת חמוצה
2 כפות שמנת מתוקה

לעבד את כל החומרים ביחד במקסר עם וו גיטרה.לבצק אחיד לעטוף עם נילון נצמד לשעה למקרר
לחלק ל3 חלקים לרדד את הבצק
למרוח מה שאוהבים
מליו תמרים
. חצי קופסא ממרח תמרים 2 כפיות קינמון ו30 גר אגוזי מלך קצוצים

מלית פרג
כוס חלב
50 חמאה
200 פרג
חצי כוס פירורי ביסקוטים
להרתיח סוכר עם חלב
להוסיף את הפרג והחמאה לערבב היטב ולהוסיף את פירורי הלחם לחמם הכל ביחד .לקרר.
לקרוץ עיגולים למלא לסגור לסהרון
למרוח ביצה עם מעט מים וסוכר וניל
לכסות להמתין כ40 דק ולאפות כ15 דק עד שמזהיב..
להכין סירופ חצי כוס סוכר כוס מים מיץ מלימון וכפית רום.
שהסהרונים מוכנים מברישים מעל..

סהרוני בצק פסבורגר
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים