קילו קמח
2 סוכר וניל
נטורינה וחצי ללא מלח או 300 גרם חמאה
כוס קורנפלור
3/4 כוס שמן
כוס אבקת סוכר/סוכר
2 ביצים
שקית וחצי אבקת אפיה
לבסוף מים לפי הצורך בערך חצי כוס
2 כפות גרידת קליפת לימון.
רבע שעה מנוחה , ולאחר מכן לרדד עלה ולקרוץ עיגולים.
למרוח ביצה על העיגול לשם הדבקת הבצק.
ראו סירטון בתמונות .
מילוי: קופסא ממרח תמרים
כפית קינמון
רבע כפית ציפורן
חצי כוס אגוזי מלך טחונים
לערבב לתערובת אחידה.
לחמם תנור 170 מעלות
אפיה כ-30 דקות
שווה להכינם לא תפסיקו לאוכלם.