Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק
350 גרם קמח +כפית אפיה,
200 גרם מזולה/חמאה/מחמאה
, 100 גרם סוכר,
1 ביצה ,
1 סוכר וניל,
חצי כפית מלח,
לערבב את כל חומרי הבצק במעבד מזון עד לתערובת פירורית. להעביר למשטח ולאחד את הבצק {לא ללוש יתר על המידה} לעטוף בניילון נצמד ולקרר שעה במקרר, אחרי שעה לחלק את הבצק לשנים לקרוץ עוגיות בכמות שווה {חור באמצע לא לשכוח}
לאפות ב חום של 170, לקרר למרוח בריבה חמה {כמה שניות במיקרו} ולהדביק אחת לשניה…

בהצלחה..שידרוגים:נוטלה, חמאת בוטנים וכל ממרח אחר
בהצלחה

עוגיות ריבה_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים