Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק
1.קג' סולת + 1/2 כוס קמח :.
קורט *מלח :
1/2 כפית אב' אפיה
1 כוס שמן + 2 כוסות מים חמים

מילוי::
1/2 קג' ממרח תמרים
1/2 *כפית ציפורן טחון .
1/2 כפית קינמון

לערבב טוב יחד

סירופ:
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
1 לימון סחוט

לטיגון 1 ליטר שמן :

ההכנה : *במיקסר . סולת + קמח +מלח + אפיה ..: לערבב וו גיטרה .: להוסיף שמן חמים + מים חמימים לעבד טוב שלא יהיו גושים *לתת מנוחה 1/2 שעה : לחלק הבצק ל-3 חלקים : להניח *בצד מכוסה בינתיים להכין מלית: על הגז בסיר .תמרים :ציפורן :קינמון אם זה יבש *מידי להוסיף כף שמן ולערבב : לרדד חלק מהבצק לעובי 3 *מילימטר שיהיה דק : לחלק את התמרים גם ל-3 : למרוח 1/3 *מהתמרים על הבצק המרודד:ולגלגל רולדה בצורה הדוקה . *לחתוך את הרולדה כל 1 ס"מ בערך .ואז לטגן בשמן עמוק.כשמזהיב *להוציא למסננת :: # בסיר נפרד לבשל את הסירופ..סוכר ומים אחרי 10 דק' לסחוט *לימון ולבשל עוד מעט : העוגיות מעט התקררו לטבול *עוגיות ל- 1/2 דקה ולהוציא : אפשר לפזר *סוכריות צבעוניות : או שומשום

בהצלחה 💜לאה בוארון💜

עוגיות מקרוט_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים