Share with:


פרווה

אופן הכנה

לטרוף במזלג
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
5 ביצים שלמות

להוסיף 1 וחצי אבקת אפיה וקמח לסרוגין כמה שניכנס זה פחות מקילו קמח ללוש לבצק רך ונעים לתת מנוחה 20 דק

לחמם שמן
ליצור צורות עים קורץ עוגיות על מישטח מקומח
או להכין טבעת סגורה היטב כמו שמכירים לטגן בשמן עמוק עד להזהבה.

להטביל בסירופ
ולגלגל בקוקוס

סירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
לבשל על אש קטנה עד לביעבוע להכניס לסיר הסוכר תיון אחד.. כשזה מוכן להוציא את תמצית התה

עוגיות יויו בקורצן
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים