Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

בסיס הבצק:
200 גרם מחמאה או חמאה קרה חתוכה לקוביות
כוס שתייה חמה ח.פ אבקת סוכר
חצי כפית מלח
2 חלמונים L
מעט ווניל
2.5 כוסות קמח
2כפות קורנפלור – בעוגיות שוקולד נחליף בקקאו.
לבסיס הזה ניתן לחלק ל 3 טעמים
קקאו, ווניל, פיסטוק עם אבקות צבע מאכל.
למיקסר עם וו לישה גיטרה נכניס את כל המרכיבים למעט הקמח,
את הקמח נוסיפ בזהירות לאט לאט.
נרגיש מתי מתגבש לנו הבצק, לפי זה נוסיף את הקמח.
נחלק ל 3 טעמים
לירוק נוסיף מחית פיסטוק ומעט צבע מאכל.
לחום נפחית מהקולנפלור ונוסיף אבקת קקאו.
ואת הלבן נשאיר כמו שהוא.
נזלף את העוגיות על גביי מגש אפשר עם נייר אפייה ואפשר בלי רק מרסס מעט שמן.
מחממים תנור ל 150 מעלות
אפייה למשך 20-25 דקות

מתכוןמתכון